تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

تولید محتوا بک لینک

کانتینر چیست

در ابتدا به برسی تاریخچه پیدایش کانتینر و دلایل گسترش آن در صنعت حمل کالا ، برگ سبز و سازمان های صادر کننده مجوز و تعین کننده استاندارد ها پرداخته و در ادامه انواع کانتینر و ابعاد دقیق آنها را مورد برسی قرار داده ایم.

چرا در حمل کالا بصورت دریایی از کانتینر استفاده می شود؟

زیرا کانتینر ها دارای بدنه فولادی با ضخامت سه میلیمتر بوده و با درب های آبند شده مانع از آسیب دیدن کالا های درون خود می شود و همچنین مانع از رسیدن رطوبت و یا آب به داخل فضای خود می شوند.اما این تنها دلیل استفاده از کانتینر در این صنعت نیست و دلایل مهم دیگری نیز باعث این کار می گردند از جمله بارگیری و تخلیه سریع کشتی ، انبار کردن و روی هم چیدن راحت کانتینر ها ، شمارش راحت کالا ها و مشخص شدن مقدار محصول حمل شده ، امنیت کالا در برابر سرقت ، کاهش هزینه های بسته بندی و انبار داری ، تسریع در انجام امور بازرگانی و گمرکی تنها بخشی از مزایای استفاده از این جعبه های فلزی می باشداما اگر بخواهیم بطور خلاصه بگوئیم کاهش هزینه های حمل کالا ، کاهش تلفات محصول در هنگام حمل ، سرعت بالا در بارگیری ،تخلیه ، آمارگیری و حمل کالا اصلی ترین مزایا و دلایل استفاده از کانتینر می باشند.

کانتینر

تاریخچه کانتینر

تولد کانتینر و حمل کالا به سبک امروزی به سالهای ۱۹۵۰ باز می گردد که شخصی بنام مالکو مکلین که خود یک راننده کامیون بود ابتدا آن را مطرح و ایده اش را به مرحله اجرا گذاشت.مکلین با مشاهده مشکلات زیادی که برای حمل کالا تویط کشتی رانی در بنادر وجود داشت به این فکر افتاد که یک سازه با استاندارد ها و ابعاد مشخص را برای این منظور طراحی و تولید کند.او ابتدا یک کشتی بخاری را مجهز به سیستم بارگیری و تخلیه کانتینر نمود و پس از موفقیت در این امر اقدام به خرید دو شرکت کشتی رانی نمود.سپس اروپا را نیز از این امر مطلع کرده و رسما در سال ۱۹۶۰ عملیات کانتینراسیون در حمل و نقل کالا شکل گرفت و تمامی خطوط کشتیرانی از این ابزار برای حمل و نقل و صادرات استفاده کردند.

سازمان ISO

شکل گیری سازمان ISO متشکل از نمایندگان کشور های مختلف برای استاندارد سازی حمل و نقل کالا از سرار سر جهان می باشد که در سال ۱۹۴۷ شکل گرفت و هر کانتینر برای اینکه بتواند در عملیات کانتینراسیون مورد استفاده قرار گیرد می بایست مجوز لازم را از این سازمان دریافت کرده باشد.

کانتینر ها را چه کشوری تولید می کند؟

در گذشته اکثر کانتینر ها تولید کشور آمریکا ، ژاپن و روسیه بودند اما امروزه تمامی کانتینر ها تولید کشور چین بوده و کمتر تولید کشور های دیگر به چشم می خورد اما تولید آنها به این سادگی ها نبوده و تحت نظارت سازمان حمل و نقل جهانی می باشد که پس از اتمام مرحله تولید مورد برسی و می بایست بتواند استاندارد و مجوز حمل از این سازمان را دریافت کند که مستلزم رعایت اصول فنی و امنیتی در تولید و کیفیت متریال بکار رفته می باشد.

برگ سبز کانتینر

همانگونه که پیشتر گفته شد هر کانتینر پس از تولید می بایست موفق به کسب تائیدیه یا همان استاندارد جهت استفاده برای حمل و نقل گردد که در این هنگام برگه ای به عنوان پروانه یا همان استاندارد تولید برای آن صادر می گردد که به برگه سبز کانتینر شهرت دارد.در این برگه اطلاعات تولید ، سال تولید ، ابعاد و تاریخ انقضای پروانه ذکر شده استو به نوعی سند کانتینر محسوب می شود.

انواع کانتینر

همانگونه که در توضیحات بالا آمد این سازه ها دارای کاربرد مختلفی می باشند و همین تنوع کاربرد باعث بوجود آمدن انواع کانتینر شده تا هرکدام بصورت اختصاصی برای محصولات و کالا ها با ابعاد مختلف مورد استفاده قرار گیرند. در ادامه نمونه های پرکاربرد انواع کانتینر به همراه ابعاد و استاندارد ها و همچنین حدود قیمت آنها آورده شده است. البته تنوع کانتینر ها به این نمونه ها ختم نمی شود و در اینجا ما پر کاربرد ترین آنها را آورده و در مقالات دیگری هر کدام را بصورت تخصصی تشریح نموده ایم.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





نویسنده: محمد مفتخری ׀ تاریخ: یک شنبه 14 دی 1399برچسب:, ׀ موضوع: <-CategoryName-> ׀

CopyRight| 2009 , farebamr2000.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com